Congres - The Concept Of Holland - 21 November 2012

Voor de achtste keer op rij organiseert Stichting BCH haar congres,
dat dit keer in het teken staat van:

The Concept of Holland
“De ontwikkeling van Baanbrekende Concepten in de Nederlandse Vastgoedsector”

Onze sprekers hebben vanuit verschillende invalshoeken veel ervaring met dit onderwerp en geven hun visie op dit thema, aangevuld met sprekende voorbeelden. Hun verhalen zijn compleet verschillend maar hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt: \\\"REALISATIE VANUIT EEN TOTAALCONCEPT\\\".

Zij nemen u mee in hun eigen praktijk, waarin ze over eigen grenzen heen kijken en meerwaarde bieden op diverse gebieden. Zij inspireren u om zelf ook over te gaan op de ontwikkeling van uw eigen “Concept of Holland”.

Met uw deelname aan dit congres steunt u Stichting Wees Kind. Als Stichting BCH zijn wij er trots op dit initiatief ook dit jaar weer te omhelzen.

Sprekers - The Concept Of Holland 2012

• Jan Th. M. van den Hogen (Deka Immobilien)
  • Rijn Vogelaar (Blauw Research)
  • Elmo Wissing (Danone)